Kroppsbehandlingar

Kroppsbehandlingar

 

h

Massage

Helkroppsmassage klassisk

Njut av en skön avslappnande helkroppsmassage som löser upp spänningar & stela muskler i kroppen. Att gå på regelbunden massage motverkar bla smärta i rygg, nacke & axlar.
ca 50 min 595 kr

Spamassage
Helkroppsmassage med fokus på avslappning.
50 min 595 kr

Hotstone inkl. ansikte
En avslappnande topp till tå behandling med varma lavastenar.
80 min, 990 kr

Hotstone
Avslappnande helkroppsmassage med varma lavastenar.
60 min, 900 kr

Indian head massage (skalpmassage)
En avstressande behandling för huvud och axlar.
25 min, 400 kr

Halvkroppsmassage
Rygg, axlar och nacke
ca 25 min, 425 kr

Handmassage Exlusive
15 min 200 kr

Fotmassage Exlusive
15 min 200 kr                                                               

Kurbad

Algbad
Ett bad som eliminerar orenheter i huden och vävnaden, sätter fart på cellförnyelsen och berikar med viktiga mineraler som Magnesium, Kalium, Natrium samt Kalcium. Under badet ges en avslappnande skalpmassage.
30 min, 395 kr

Cleopatrabad med mineralsalt
Ett bad som verkar lugnande, närande och fuktgivande som gör din hud mjuk och silkeslen . Under badet ges en avslappnande skalpmassage.
30 min, 395 kr

fa20be7f09f2763daa93a0c182610f31

Spa-behandlingar

Kroppspeeling
Helkroppspeeling som fräschar upp huden. Avslutas med en fuktgivande body lotion.
25
min 250 kr
Kroppspeeling & halvkroppsmassage
Helkroppspeeling som fräschar upp huden. Avslutas med en fuktgivande body lotion & halvkroppsmassage av rygg nacke & axlar.
50 min 625 kr

Spirulinabehandling
Inleds med kroppspeeling. Följs av en intensiv härlig spirulinainpackning som eliminerar orenheter i huden och vävnaden, sätter fart på cellförnyelsen. En härlig, utrensande behandling. I behandlingen ingår även en härlig ansiktskur.
80 min, 1295 kr

Lerinpackning

En återställande underbar behandling med äkta Moor Mud lera som rengör, mjukgör och ger nytt liv åt trötta muskler och grå hy. Under tiden du ligger inpackad får du njuta av en avslappnande ansiktskur.

60 min, 900 kr

Cleopatra topp till tå
En lyxig behandling för både ansiktet och kroppen. Inleds med en kroppspeeling och därefter en askungemask för kroppen. Under inpackningen får du en lugnande ansiktskur. Avslutas med en lättare helkroppsmassage.
90 min, 1350 kr

Spa-paket

Bronspaketet
En härlig behandling för kropp & själ. En djupgående helkroppspeeling som tar bort döda hudceller & ger fin lyster. Därefter får du sjunka ner i ett avkopplande kurbad som verkar lugnande, närande och fuktgivande. Samtidigt får du en ansiktskur & skalpmassage. Behandlingen avslutas med en body lotion.
60 min, 1295 kr

Silverpaketet
I den här underbara behandlingen får du allt som ingår i bronspaketet plus en härlig halvkroppsmassage för rygg, axlar och nacke.
90 min, 1450 kr

Guldpaketet
Unna dig det där lilla extra, i guldpaketet ingår allt du kan tänka dig. Härlig behandling för kropp & själ. En djupgående helkroppspeeling som tar bort döda hudceller & ger en vacker  lyster. Därefter får du sjunka ner i ett avslappnande kurbad som lugnar ger näring och fukt. Samtidigt som du får en ansiktskur & skalpmassage. Behandlingen avslutas med en härlig helkroppsmassage som mjukar upp stela muskler.
120 min, 1750 kr