Händer & Fötter

 

Händer

Våga visa dina händer. Hos oss får du dina händer omskötta. Vi masserar, peelar och gör dem mjuka och lena. En manikyr betyder mycket både för ditt kroppsspråk och välbefinnande. Dina naglar får fin form och bättre kondition. Torra nagelband blir elastiska och mjuka. Ett lack i diskret nyans eller klassiskt rött ger en vacker finish.

Manikyr
Handbad, behandling av naglar och nagelband. Avslappnande massage med vårdande och mjukgörande creme. Avslutas med lackning.
Ca 50 – 60 min 525 kr

Spa manikyr
Lyxig behandling för dina händer. Inleds med peeling, därefter handbad, behandling av naglar och nagelband. En lyxig och vårdande handmask, som följs av hand och underarmsmassage. Avslutas med lackning.
80 min 570 kr

Lackning
20 min 200 kr

Klippning av naglar 300 kr

Nagel Förstärkning med Bio sculpture.  Färg eller naturell 550 kr

 

 

Fötter

Gör också dina fötter glada. Bjud dem på en pedikyr då och då. Valkar och förhårdnader tas bort. Naglarna ansas och får rätt längd. En välgörande fotcreme gör fötterna mjuka och lena. Ett färgat lack förvandlar dina tånaglar till en prydnad om du så önskar. Dina fötter känns som nya.

Fotvård klassisk (Pedikyr)
Inleds med fotbad. Förhårdnader tas bort och fötterna filas mjuka. Naglar klipps och nagelbanden putsas. Fotmassage i en vårdande och mjukgörande creme. Avslutningsvis kan ni köpa till lackning av tånaglar säg då till vid bokning kostnadstillägg 125 kr.
60 min, 600 kr

Fotvård spa
Pedikyr + peeling, fot och underbensinpackning
80 min 800 kr

Lackning
20 min 200 kr